Meciul amical U21 România - Anglia a fost anulat

Amicalul cu Anglia a fost anulat după apariția a două cazuri pozitive în tabăra englezilor, informează Federaţia Română de Fotbal.

Partida România U21 – Anglia U21, programată vineri, 3 septembrie, pe stadionul Steaua, nu se va mai disputa. Meciul a fost anulat după ce în delegația englezilor au fost depistate două cazuri pozitive la testarea Covid-19 premergătoare deplasării în România, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Partida amicală pe care echipa naţională de tineret Under-21 a României urma să o dispute, vineri, la Bucureşti, cu selecţionata similară a Angliei a fost anulată din cauza a două cazuri de Covid-19 depistate în lotul britanicilor, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Echipa naţională U21 a României, urma să întâlnească, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua din Capitală, selecţionata similară a Angliei într-o partidă amicală, care consemna debutul selecţionerului Florin Bratu în funcţie. Astfel, naţionala Under-21 va disputa doar unul dintre meciurile programate, pe 7 septembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, cu reprezentativa de tineret a Georgiei.

România şi Georgia vor găzdui împreună turneul final al Campionatului European Under-21 din 2023, cele două echipe fiind calificate automat.

Florin Tănase ratează meciurile naţionalei cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord

Mijlocaşul ofensiv Florin Tănase, accidentat la glezna dreaptă în ultima partidă disputată de FCSB în Liga I, va rata meciurile pe care naţionala de fotbal a României le va susţine cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, potrivit site-ului FRF.

Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoşoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători, precizează FRF.

În această după-amiază, delegaţia României va decola spre Islanda.

Tricolorii vor juca primul meci pe 2 septembrie, în deplasare cu Islanda (Stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, ora 21:45), pe 5 septembrie se va disputa meciul cu Liechtenstein (Arena Naţională - Bucureşti, ora 21:45), iar pe 8 septembrie va avea loc partida cu Macedonia de Nord (Tose Proeski Arena - Skopje, ora 21:45).

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Mirel Rădoi, a convocat şase debutanţi pentru aceste partide, Marian Aioani, Virgil Ghiţă, Andrei Raţiu, Andrei Cordea, Marius Marin şi Jovan Markovic.

În grupă, după trei etape, pe primul loc se află Armenia (9 puncte), urmată de Macedonia de Nord (6), Germania (6), România (3), Islanda (3) şi Liechtenstein (0), transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel