Meci nebun la Ploieşti, cu 6 goluri în prima repriză

Astra şi Chiajna au reuşit 9 goluri într-un meci de senzaţie, nou promovata Drobeta nu poate părăsi ultimul loc, iar etapa ne aduce şi două derby-uri: Rapid-CFR Cluj şi Vaslui – Steaua.

[caption id="attachment_224876" align="alignleft" width="366"] Sursa foto: Ploieştiul.eu[/caption]

Autor: Diana Neacşu

Etapa a şasea a Ligii I a fost deschisă de meciul Gaz Metan – Drobeta Turnu Severin, terminat cu scorul de 2-0. Pentru gazde au marcat Avram în minutul 20 şi Victoras Astafei în minutul 91. Nou promovata Drobeta rămâne laterna clasamentui, cu 2 puncte şi nicio victorie în primele 6 etape.

Oţelul s-a transformat într-o umbră palidă a campioanei de acum 2 ani, obţinând doar un egal pe teren propriu în fața celor de la Gloria Bistriţa. Bistriţenii au condus la pauză prin golul lui M. Moraes din minutul 30, iar Stromajer a adus egalarea în minutul 65.

Astra şi Chiajna au oferit un meci frumos, plin de spectacol şi marcatori. Cascada de goluri a fost deschisă de Belica în minutul 6, care a marcat în proprie poartă, aducându-i pe ploieşteni în avantaj. Tot el a greşit la următoarea fază, Ivanovski ridicând scorul la 2-0 pentru gazde. Sorin Ghionea a redus din diferenţa în minutul 14 după centrarea lui Purice din corner. La doar 4 minute după golul reuşit de Chiajna, Maxim a comis un henţ în careu, iar Fatai a transformat penalty-ul ducând scorul la 3-1 pentru Astra. În minutul 26 Ivanovski şi-a trecut în cont dubla cu un şut frumos din interiorul careului. În minutul 38 şi Fatai a reuşit dubla, ridiculizând apărarea celor de la Chiajna.

Apele nu s-au liniştit nici în repriza secundă, cei de la Concordia fiind primii care au marcat, prin Pană în minutul 69. Astra a făcut 6-2 la doar un minut distanţă prin Ivanovski, care l-a depăşit pe Ghionea şi a reuşit astfel tripla. Ploieştenii au egalat situaţia la goluri în proprie poartă prin greşeala lui Silviu Lung Junior din minutul 81. La sfârşitul meciului tabela micuţului stadion arăta scorul de 6-3.

Tot în această seară se joacă şi duelul echipelor „cfr-iste”, Rapid primind vizita campionilor de la CFR Cluj.

Duminică este programată întalnirea dintre CSM Iaşi şi Pandurii Târgu Jiu, urmată de confruntarea Dinamo- Petrolul.

Luni se joacă mult aşteptatul derby dintre Vaslui şi Steaua, precedat de partidele U Cluj- Fc Braşov şi Ceahlăul Piatra Neamţ – Viitorul Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel