Meci fabulos la Turneul Campionilor 2015! Gemenii Bryan au salvat cinci mingi de meci și s-au calificat în semifinale

Bob și Mike Bryan au salvat cinci mingi de meci în confruntarea cu perechea Jamie Murray / John Peers. Gemenii americanii s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Turneul Campionilor 2015, după ce au concretizat a șasea minge de meci de care au beneficiat și s-au impus cu 6-7, 7-6, 16-14, după două ore de joc.

Murray și Peers au condus cu 9-5 în super tiebreak. Aceștia mai aveau nevoie de un singur punct pentru a obține calificarea în semifinale și pentru a-i elimina încă din faza grupelor pe favoriții principali de la Londra.

Grupa din care fac parte cele două perechi a fost câștigată de Florin Mergea și Rohan Bopanna, aceștia urmând să joace cu echipa de pe locul doi din cealaltă grupă, care e condusă de perechea Horia Tecău / Jean Julien Rojer, înainte de ultimele meciuri.

Dacă Tecău și Rojer iau un set vineri în meciul cu Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut (Franţa), atunci încheie pe primul loc în grupa Fleming / McEnroe și vor juca în semifinale contra fraților Bryan. Dacă pierd în două seturi și Matowski cu Zimonjic îi înving pe Dodig și Melo, Tecău și Rojer joacă semifinale cu Mergea și Bopanna.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel