MCV România. Răzvan Popa: Joc politic regretabil. Europarlamentari români, implicați

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa susține că dacă zvonurile privind raportul MCV se confirmă, România e victima unui regretabil joc politic al PPE. 

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa atrage atenția asupra informațiilor apărute pe surse, privind conținutul Raportului MCV. Răzvan Popa susține că, dacă aceste informații se confirmă, atunci asistăm la un joc politic al PPE, care este regretabil.

"Vreau să cred că Raportul MCV va fi unul corect în raport cu România. La fel cum vreau să cred că același lucru se va întâmpla și cu Rezoluția din Parlamentul European. Dacă zvonurile se confirmă însă, iar Raportul MCV va conține elementele apărute în presă, putem spune că asistăm la un joc politic extrem de regretabil al PPE, grup care controlează de fapt Comisia Europeană. Nu se poate ca la deschiderea arătată de autoritățile române în toate aceste luni să se răspundă așa. România merită un tratament corect. PPE își caută ținte în compensare pentru măsurile decise de UE în cazurile Poloniei și Ungariei și folosește ca instrument în acest sens inclusiv influența pe care o are în Comisie și în Parlamentul European. Grav este că și europarlamentari români afiliați grupului PPE participă la acest joc împotriva României dând chiar exces de zel” a spus Răzvan Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel