MCV. Dragnea: România să legifereze aşa

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că România trebuie să legifereze aşa cum o face fiecare stat din Uniunea Europeană, referindu-se la raportul MCV publicat recent de Comisia Europeană.

Întrebat cum comentează raportul MCV, Dragnea a spus: "Eu susţin foarte mult ca România să procedeze, să acţioneze, să legifereze exact aşa cum o face fiecare stat membru din Uniunea Europeană. Asta cred eu. Mai pe larg despre MCV şi despre rezoluţia din Parlamentul European mâine, cel mai târziu poimâine, că acum chiar avem de discutat, mai ales după ce s-a întâmplat şi la Paris, din nefericire, şi alte lucruri", a declarat Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional la PSD.

Comisia Europeană a recomandat României, în raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, să suspende imediat punerea în aplicare a legilor Justiţiei şi a ordonanţelor de urgenţă ulterioare şi să le revizuiască ţinând seama pe deplin atât de recomandările formulate în cadrul MCV, cât şi de cele formulate de Comisia de la Veneţia şi de Grupul de state împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel