McDonald's vinde restaurantele din România unui magnat rus

Toate cele 67 de restaurante deținute de McDonald's în România ar urma să fie vândute unui om de afaceri rus, care va păstra brandul, dar le va plăti americanilor taxă de franciză.

Toate restaurantele deţinute de McDonald's România vor fi cumpărate, luna viitoare, de un om de afaceri rus pentru circa 50 de milioane de euro, americanii urmând să iasă din afacere şi să rămână în România doar ca francizori, adică să încaseze lunar taxa de franciză de la noul proprietar. Brand-ul McDonald's va fi păstrat de noul proprietar, cel puţin într-o primă fază, potrivit economica.net.

Citește și: McDonald's. Cât costă să-ţi deschizi propriul McDonald's

Informaţia este oferită de o sursă apropiată conducerii McDonald's România şi confirmată de către simpli lucrători din restaurante, cărora managerii le-au trasmis deja că vor funcţiona în sistem de franciză pentru un nou patron.

Întrebat de sursa citată dacă această informaţie este adevărată, Daniel Boaje, director general McDonald's România a precizat: "Este o situaţie care se pregăteşte din vară, deocamdată sunt speculaţii. Nu am absolut nimic de comentat în plus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel