McDonald's, încă o surpriză în meniul Happy Meal

McDonald's vine cu o nouă ofertă pentru părinți și copii. Noul meniu Happy-Meal are un nou produs, învelit într-un ambalaj atractiv pentru copii, ca o alternativă la cartofii prăjiți sau la salata Prichindel.

McDonald's România se preocupă permanent  pentru a oferi consumatorilor o alimentație echilibrată. Mai mult decât atât, compania cunoaște problemelor părinților care  se confruntă, zi de zi, cu refuzul copiilor de a consuma mai multe fructe și legume.

Pentru a le veni în ajutor, începând cu data de 5 mai, McDonald's România introduce un nou produs în oferta sa de meniu, într-un ambalaj atractiv pentru copii: Felii de Măr. „Înveselește-ți meniul cu felii de măr" - așa sună invitația echipei McDonald's România către cei mici, venită din dorința de-ai încuraja să opteze pentru o nouă alternativă la cartofii prăjiți sau la salata Prichindel din meniurile Happy Meal, se arată într-un comunicat al McDonald's.

„Ziua fructelor la McDonald's"

Mai mult, cu ocazia noii lansări, echipa McDonald's dă startul unui program special, dedicat familiilor: „Ziua fructelor la McDonald's". În prima zi de luni din fiecare lună, în toate restaurantele McDonaldʼs se va oferi câte o punguță de Felii de Măr gratis la fiecare Happy Meal cumpărat. Acțiunea se va derula pe parcursul întregului an și face parte din angajamentul companiei de a încuraja o alimentație echilibrată.

Totodată, prin noul produs, disponibil și à la carte, McDonald's continuă să ofere un meniu variat consumatorilor săi, compus din produse potrivite stilului lor de viață. De-a lungul timpului, McDonald's România a rămas alături de părinți și copiii lor prin diferite inițiative, precum programe sportive, oferte atractive, extinderea programului de Zile de Naștere la McDonald's sau prin comunicarea transparentă a valorilor nutriționale ale produselor.

Citește și: Reportaj McDonald's - Amănunte inedite despre cum ajunge cartoful în restaurant - GALERIE FOTO

Mai mult, inițiativa McDonald's România se alătură unui demers mai amplu, desfășurat în mai multe restaurante McDonald's din Europa unde, pentru o zi, sunt oferite fructe gratis consumatorilor, ambalate într-un mod cât mai atractiv pentru copii. Promisiune pentru calitate La McDonald's, preparăm produsele cu grijă, din ingrediente de calitate. Pentru fiecare produs preferat de consumatorii noștri, aducem ingrediente de la parteneri de încredere, lideri în domeniul lor de activitate.

Furnizate de un grup de parteneri cu tradiție, toate ingredientele McDonald's îndeplinesc standarde de înaltă calitate şi siguranţă alimentară. Feliile de măr sunt ambalate cu atenție și distribuite de Eisberg România. Despre McDonald's McDonald's este cea mai importantă companie internațională din domeniul restaurantelor cu servire rapidă. Compania deţine în Romania 67 de restaurante în 21 de oraşe, are peste 4.000 de angajați și primește zilnic peste 150.000 de clienţi.

Citește și: Cum arăta primul restaurant McDonald's din lume

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel