Mazăre spune că Nicușor Constantinescu are cancer la prostată

radu mazare
radu mazare

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a dezvăluit miercuri, după ce Nicușor Constantinescu a fost ridicat de procurorii DNA, că președintele CJ Constanța este bolnav de cancer la prostată, iar anchetatorii ar fi știut despre boala respectivă. 

Edilul este de părere că se încearcă distrugerea psihică a lui Nicușor Constantinescu, nu aflarea adevărului.

"Eu cred că de data trecută v-am spus că Nicușor Constantinescu suferă de o boală foarte gravă. Din păcate, are cancer la prostată. Pe o scară de la 1 la 10, de gradul 9.

Este într-un tratament de o lună și jumătate, foarte dur, de reducere a testosteronului. Este programat la o operație peste o săptămână, în America. A fost la control, în Germania, cât și la clinica oncologică din Turcia. Toate aceste date există la DNA și toate înscrisurile medicale există la DNA Constanța. Pe perioada acestui tratament, care este îngrozitor, care are niște efecte mult mai dramatice decât cel de interferon, căci dă stări de depresie și anxietate profunde, este recomandat să trăiască cât mai liniștit cu putință.

Îl rog pe Dumnezeu să-i ferească de boala asta pe toți cei care îl anchetează acum și care vor să îl distrugă acum. Din punct de vedere uman, dacă tu ai toate documentele la tine la Parchet, că omul respectiv este bolnav de cancer și că este sub tratament și că este într-o fază extrem de înaintată a acestei boli, eu zic că maniera în care au acționat, vrea să conducă la a-l distruge psihic, în niciun caz la aflarea adevărului“, a declarat Radu Mazăre, conform reporterntv.ro.

Vezi și: Nicușor Constantinescu a fost reținut de DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel