Mazăre, schimb dur de replici cu un revoluționar: "Milogule!"

Primarul Constanței Radu Mazăre a avut, sâmbătă, un schimb dur de replici cu bărbat care se pretindea a fi revoluționar. La final disputei, edilul s-a adresat așa-zisului revoluționar cu: "Milogule!".

"Nu aşteptaţi voi până termin? Că sunt oameni fără case", i-a spus Radu Mazăre unui revoluţionar care îl abordase pe Victor Ponta cerând drepturi pentru această categorie de persoane. Unul dintre revoluţionari i-a replicat primarului: "Nu-i nimic", scrie Mediafax.

Radu Mazăre a ripostat imediat: "Cum adică nu-i nimic? Am 3.000 de oameni care n-au unde să doarmă". Revoluţionarul a replicat din nou, afirmând: "Aşa. Asmute-i împotriva noastră!".

"Am fost şi eu la Revoluţie (...). Am fost cu puşca la Casa Albă, bă!", a spus apoi Mazăre, care s-a îndepărtat de revoluţionari, replicându-i celui cu care se certase: "Milogule!".

Acest incident între primarul Radu Mazăre şi un revoluţionar a avut loc după ce alţi doi revoluţionari îl abordaseră pe premierul Victor Ponta cu câteva solicitări mai vechi referitoare la anumite drepturi pentru această categorie de persoane.

Victor Ponta şi primarul Radu Mazăre, alături de ministrul Apărării, Mircea Duşa, şi de parlamentari de Constanţa au inaugurat, sâmbătă, ultimele blocuri de locuinţe din prima etapă a cartierului de locuinţe sociale Henri Coandă din Constanţa. Proiectul este în valoare de şapte milioane de euro, iar în acest cartier locuiesc aproximativ 3.000 de persoane nevoiaşe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel