Urmărește emisiunea live



Mazăre, plângere împotriva ANI care a sesizat DNA

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că va face plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva inspectorului ANI care a sesizat DNA să îl cerceteze pentru conflict de interese şi va îi cere daune morale.

Radu Mazăre a declarat, marţi, la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, că, luni, a primit o adresă de la ANI prin care i se cerea un punct de vedere privind anumite contracte verificate de această instituţie, potrivit Mediafax.

"Ieri am porimit o adresă de la ANI prin poştă. A plecat de la ANI pe 4 decembrie, adică vineri, şi luni a ajuns la mine, în care mă înştiinţa să spun punctele de vedere privitor la contractele de pază şi cele cu Soti, pe care le verifică. Dacă nu trimiteam un punct de vedere în termen de 15 zile de când am primit hârtia, atunci va întocmi un raport pe care îl va înainta instituţiilor abilitate”, a afirmat Mazăre.

Citește și: ANI cere DNA cercetarea lui Radu Mazăre pentru conflict de interese

El a susţinut că inspectorul ANI care s-a ocupat de acest caz nu a mai aşteptat însă să primească răspunsul său şi a sesizat DNA, motiv pentru care va face plângere penală împotriva acestuia şi va solicita daune.

"Ieri am primit documentele şi tot ieri mi-a şi făcut plângere la DNA. Dacă doamna inspector nu s-ar fi grăbit, i-aş fi dat nişte documente şi probabil că nu ar mai fi făcut plângerea respectivă. Pentru că s-a grăbit, o recuz ca şi inspector, o să-i fac plângere penală pentru abuz în serviciu pentru că nu a respectat termenul şi am să-i cer daune, nu ştiu ce valoare, nu m-am gândit încă”, a mai spus primarul Constanţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel