Mazăre: Pe Constantinescu l-au luat de testicule ca să-l bage în mașină

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a povestit lucruri incredibile despre acțiunea în timpul căreia Nicușor Constantinescu a fost ”săltat” de procurori.

Radu Mazăre consideră că procurorul care stă în spatele citării sale de miercuri la DNA este același care a stat în spatele ridicării de pe stradă a lui Nicușor Constantinescu.

”Este același procuror care a organizat toată manifestarea aia animalică la adresa lui Nicușor Constantinescu. Pentru că un om ca Nicu, cu un diagnostic foarte, foarte grav - de viață și de moarte, care prezintă documentele prin avocat, spune că se duce în America la tratament și a doua zi vin și-l iau că s-a dus, sub motivația să-și ia viză de America să fugă ... . Un om care este într-un dosar mare cu mine la București se prezintă de fiecare dată, nu s-a sustras niciodată, cu o acuzație într-un dosar, că n-a plătit un telefon de 4.000, să faci toată desfășurarea de forță, știind că are și un diagnostic - repet - de viață și de moarte, și tu să-l îmbrâncești, să-l apuci de testicule. Nu se poate așa ceva, e o manifestare animalică”, a spus Radu Mazăre miercuri, în emisiunea ”Ediția de seară”, de la România Tv.

”Cum adică l-au apucat de testicule? La propriu?”, a intervenit moderatorul Victor Ciutacu.

”Exact! Da, da ... . Păi uitați-vă la imaginile filmate, când l-au înghesuit ca să-l bage în mașina poliției - fără să-i prezinte mandat, atenție - unul dintre ăia de acolo l-a luat de testicule ca să-l bage în mașină, omul fiind bolnav la prostată”, a mai spus edilul Constanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel