Mazăre: Nicușor Constantinescu, ridicat de pe WC de mascați

Primarul Radu Mazăre crede că tratamentul la care DNA îl supune pe șeful Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, este "inuman", explicând că psdistul are cancer în fază aproape terminală, iar dacă nu se va prezenta la operația programată pentru 31 martie va mai rămâne cu doar câteva luni de viață. Mazăre a mai spus, miercuri, la România Tv, că Nicușor Constantinescu nu a fost citat și nici încunoștiințat cu privire la acuzațiile ce i se aduc în ultimul dosar.

"Nicușor, data trecută când am intrat nu v-am spus, acum este notoriu, are cancer la prostată pe o scară de la 1 la 10 de gradul 9, diaignostic confirmat în Germania, Turcia și America", a spus Mazăre. "A și început un tratatment foarte dur cu urmări foarte grele asupra organismului, cu reducere a testosteronului, în vederea operației programată pe 31 martie. Dacă n-o face, mai are doar câteva luni de trăit", a adăugat Radu Mazăre.

Edilul Constanței consideră că procurorii au acționat într-un mod "brutal și inuman", "mai ales că nu a fost niciodată citat, încunoștiințat despre dosar. Nu i s-a luat nicio declarație, absolut nimic. Exact așa cum v-am comunicat. Nu știa nimic Nicușor".

Mazăre se consideră hărțuit încă din anul 2005 și promite că săptămâna viitoare va face dezvăluiri în baza unor informații pe care le deține.

Primarul spune că au mai existat tentativa de reținere a unor persoane care ar fi urmat să-i "toarne" pe baronii Constanței.

"Ei au încercat să facă lucrul ăsta din 2006, au luat un director din primărie l-au reținut 2 de ore și i-au spus că nu-i interesează peștii mici, ci peștii mari", susține Mazăre.

Radu Mazăre spune că soția lui Nicușor Constantinescu i-a povestit cum au intrat, miercuri, procurorii DNA în casa președintelui CJ Constanța.

"Era pe WC când au intrat procurorii în cameră la el, i-au lăsat ușa întredeschisă până și-a terminat omul nevoile", a afirmat Radu Mazăre.

Primarul Constanței a precizat că rămâne deschisă "cartea" candidaturii sale la prezidențiale, pentru că "felul în care merge țara asta nu este un lucru bun".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel