Mazăre, însoțit la vot de asistente: E mai bine decât de mascați la beci

Primarul Constanței, Radu Mazăre, s-a prezentat, duminică, la secția de votare de care aparține, însoțit de un alai de tinere alese cu o seară înainte dintre cele care au fost într-un club. 

Atât Radu Mazăre, cât și cele șase tinere care l-au însoțit, au purtat haine kaki, iar pe cap au avut câte o beretă roșie.

Edilul Constanței a precizat și pentru ce a votat la aceste alegeri europarlamentare: pentru ca Portul Constanța "să fie parțial al autorității locale, așa cum e în toată Europa".

Mazăre a explicat și prezența suitei sale, înainte de intrare în secția de votare: "Am ales unele asistente care să vină cu mine la vot și mai am niște asistente care o să vină diseară când o să premiez echipajele velierelor. Le-am ales că au fost în club aseară", citează Mediafax.

Citește și DNA a sesizat CSM în cazul lui Radu Mazăre

De asemenea, potrivit ziuaconstanta.ro, Mazăre a ținut să amintească și un episod mai puțin plăcut pentru el, de la începutul lunii aprilie, când a fost ridicat dintr-un restaurant și dus de mascaţi la DNA pentru audieri: "E mai bine să fii însoțit de asistente la vot, decât de mascați la beci".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel