Mazăre, despre Cernea: E "tâmpită". ÎPS Teodosie: Este de compătimit

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Deputatul Remus Cernea l-a scos din minți pe Radu Mazăre. O inițiativă legislativă a deputatului cu privire la introducerea parteneriatului civil între homosexuali este mărul dicordiei. În timp ce primarul Constanței l-a reevaluat și a spus "Am greşit. E 'tâmpită' rău", arhiepiscopul Tomisului, Teodosie a spus "este un om cu gândire confuză, bolnavă". 

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie a spus "Doamne fereşte! Numai la asta nu ne aşteptam. Dacă face asemenea propunere, înseamnă că este un om cu gândire confuză, bolnavă. Nu se explică altfel. Nu ai cum să gândeşti aşa ceva, dacă trăieşti în normalitate şi priveşti lucrurile într-o fire a lor. Eu am spus că este de compătimit. Omul acesta are nevoie de psiholog. După psiholog trebuie să urmeze duhovnicul. Psihologul trebuie să-i insufle ideea că nu suntem ai nimănui şi că lucrurile nu se fac numai instinctual. Aceste persoane, care ajung în starea aceasta, îşi anulează raţiunea. Ele acţionează numai sub imperiul instinctului. Păcat că şi dânsul este în această situaţie", scrie pesurse.ro.

Citește și Legalizarea parteneriatului civil între homosexuali, propune Cernea

ÎPS Teodosie are o explicație pentru inițiativele deputatului Remus Cernea: "Cu siguranţă slujeşte cuiva care-l ispiteşte în post.". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel