Mazăre: Constanța nu votează USL. Atac dur împotriva unei decizii a liberalilor

Radu Mazăre este "total împotriva" unei măsuri a USL, care ar determina 80% din cetățenii din Constanța să nu mai voteze cu USL la alegerile prezidențiale. Primarul Constanței a declarat că atunci când a susținut Uniunea nu i s-a spus că urmează să fie luată această măsură, pentru că dacă i s-ar fi spus, nu ar mai fi susținut-o. 
Radu Mazăre a subliniat, în cadrul emisiunii Ediție Specială, de la RTV, cu privire la declarațiile fiscale, pe care persoanele bănuite că ar fi făcut evaziune fiscală trebuie să le depună, că "Eu pe a mea o dau de multă vreme, ca și alți politicieni din România, în detaliu, în amanunt și așa mai departe. Am înțeles lucrul ăsta, ne controlează, ne răsucesc pe toate părțile". Primarul Constanței subliniază că este "total împotriva introducerii unor declarații oarecum similare de avere pentru toți românii". El își motivează poziția pe invidia și răutatea oamenilor, care vor reclama pentru orice și-ar cumpăra un altul. Radu Mazăre este de părere că Fiscul  "se sesizează ca DNA-ul din oficiul, la sesizările altora și vă garantez că milioane de oameni o să ajungă să dea cu subsemnatul". Primarul Constanței își susține ferm poziția: "Sunt total împotrivă și ce mă intrigă cel mai tare este că vine de la un liberal la care te așteptai să aibă o gândire deschisă, ei .. mai rău ca la comuniști".
80% din Constanța nu mai votează USL
Primarul Radu Mazăre subliniază că nu i s-a spus că atunci când va ajunge USL la putere o să oblige toți românii să facă declarație de avere. Radu Mazăre a precizat: "Nu am discutat așa ceva în campania trecută că dacă discutam poate nu îi mai susțineam". El precizează că "dacă se aprobă o astfel de măsură, vă spun că 80% din Constanța, despre ea cunosc, nu mai votează acest USL la președinție care adoptă o astfel de măsură".
Dincolo de Fisc: Cu "cheile" de la apartament, pe marginea șoselei
Primarul a recunoscut că persoanele care nu vor mai vota USL sunt cei care stau cu "cheile" de la apartament pentru a le închiria, fără să declare de ce și în ce fel au închiriat. Radu Mazăre a spus: "Ce vreți să vă spun că sunt oameni pe litoral și declar și recunosc: Da, oamenii care stau cu cheile, închirează apartament, bătrâne și așa mai departe. Păi să vină ăia și să spună de ce a închiriat, cum și în ce fel?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel