Ce i-a cerut Mazăre lui Ponta: Tu crezi că oamenii sunt proști?

agerpres_5857107
agerpres_5857107

Radu Mazăre l-a avertizat pe Victor Ponta că nu va ridica un deget în campania electorală pentru europarlamentare dacă nu îi va îndeplini o dorință.

În octombrie anul trecut, Radu Mazăre și-a exprimat public dorința de preluare a controlului asupra Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, susținând ca Executivul ar fi de acord cu acest plan. "Este o voința politică a USL și un acord discutat între mine și premier", spunea Mazare pe 10 octombrie 2012.

Edilul Constanței îi cere premierului Ponta să-și țină promisiunea de a trece portul în administrarea Primăriei.

"O să vedem in ce măsură îşi ţine premierul şi USL-ul promisiunile. Eu sunt un tip care îmi ţin promisiunile şi îmi place să susţin politicienii care îşi ţin promisiunile. La Constanţa au fost nişte promisiuni făcute şi aştept şi eu, şi constănţenii să fie onorate. Portul este una dintre ele. Ce înseamnă sprijin? Tu crezi că oamenii sunt proşti? Oamenii nu văd dacă le-ai promis ceva acum un an de zile şi dacă te-ai ţinut de cuvânt? Atunci zic că mai dă-l în mă-sa p-ăla, nu s-a ţinut de cuvânt, îl votez pe celălalt, nu-i pun eu mâna cu ştampila", a declarat primarul, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, scrie Gandul.

Întrebat dacă îl mai susţine pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale, Radu Mazăre nu a spus nici da, nici nu, precizând că în continuare USL mai are probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel