Mazăre atacă miniștrii PNL: Refuză "să dea din mână instituțiile"

Radu Mazăre7
Radu Mazăre7

Primarul Constanței Radu Mazăre îi critică pe miniștrii PNL, pe care îi acuză că refuză "să dea din mână instituțiile", în cadrul procesului de descentralizare propus de vicepremierul Liviu Dragnea.

"Este adevărat, pentru că tendinţa pe care am observat-o eu, fiind în această administraţie, este că omul atunci când ajunge pe funcţie, consideră că este veşnic şi tratează ministerul, compania, primăria, ca pe propria lui moşie şi vrea să adune cât mai mult acolo. E foarte greu să le scoţi oamenilor această tendinţă pe care eu nu o înţeleg. Aţi văzut, îşi fac birouri fastuoase, să adune cât mai multă putere, cât mai mult să controleze şi după trei luni de zile pleacă cu un şut în cur. Am văzut că nici un liberal nu a putut să scape de această meteahnă.

Probabil că nu ar fi scăpat nici PSD-iştii, numai că Dragnea era peste ei, era şeful lor. Sunt sigur că nici miniştrii nu ar fi vrut să dea din mână instituţiile, să descentralizeze. El vrea să coordoneze cât mai mult, să fie jupânul absolut. Şi la liberali văd că a ţinut. Până acum vorbeau de descentralizare şi acum când s-au văzut pe scaune nu lasă nimic", a declarat Radu Mazăre, citat de replicaonline.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel