Mayweather - McGregor, REVANȘA anului. Se schimbă REGULILE

Floyd Mayweather şi Conor McGregor au produs, în august 2017, unul dintre cele mai mari spectacole din istoria sporturilor de contact. Chiar dacă au existat voci care au pus evenimentul sub semnul ”fake”-ului, reţeta financiară şi impactul mondial au fost covârşitoare.

Mayeather a câştigat prin TKO în repriza a 10-a, dar ambii combatanţi şi-au umplut conturile cu zeci de milioane de dolari (chiar sute, în cazul americanului).Cu un asemenea background, revanşa a intrat firesc pe lista de discuţii, însă pentru a produce o undă de interes la fel de mare era nevoie de un alt cadru. "După cum se ştie, mi-am anunţat retragerea din activitate, dar mă pot întoarce dacă există preţul corect. Sunt dispus să mă lupt cu el în UFC", a spus Mayweather, potrivit Prosport.

Acordul verbal al lui Mayweather nu e doar o vorbă în vânt. Meciul chiar va avea loc, în Octagon, însă după reguli schimbate, astfel încât americanul să nu fie făcut pachet din primul minut. Conform Forbes, care îl citează pe Omar Al Raisi, redactorul şef al unui cotidian sportiv din Dubai bine conectat la lumea sporturilor de contact, "nu vor fi permise loviturile de picior, de coate sau genunchi şi nici proiectările, dar vor fi acceptate anumite lucruri, cum ar fi de pildă clinciurile".

Cu asemenea detalii, este clar că meciul este ca şi perfectat. Sunt voci că ar fi fost deja anunţat, dacă nu ar fi existat incidentul provocat de McGregor la Barclays Center din New York, când a atacat autocarul unor luptători UFC, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel