Maticiuc: Anton, primarul misterios. Dați SHARE, să-l facem cunoscut

Gheorghiță Cătălin Anton (PSD), primarul comunei Scorțeni din județul Bacău, a făcut o mare ispravă. Codin Maticiuc l-a descoperit și a spus că n-ar fi rău să-l facem cunoscut.

"Ghita e primarul comunei Scorteni din județul Bacau. Si ca orice Ghita care se respecta e prieten cu fondurile europene mai mult decat e cu oamenii. S-a apucat de renovat căminele culturale din satele comunei sale. Super! N-am sa vorbesc de ce a facut cu cel din Grigoreni cu care s-a dus singur la DNA spunând ca n-a stiut ce semnează. Pai ce faci, Ghita, semnezi ca primarul? Da, normal. E primar la Bacau doar, cata minte sa aiba?!?

Eu va vorbesc de satul Florești. Sat unde Ghita a renovat de mai bine de un an căminul cultural care era o epava. Bineeeees Ghita! Oamenii s-au minunat si bucurat totodata. In sfarsit aveau in sat o sala de evenimente pe care o puteau închiria de la primarie. S-au tot uitat prin termopanele noi si ce vedeau înăutru ii entuziasma. Dușumele noi, mobilier si curățenie. O minunăție. O minunăție care nu s-a deschis niciodata.

(w670)

Sătenii continua sa-si faca nuntile, botezurile si parastasele in satul Lucacesti, in căminul cultural de acolo. 17 km dus, 17 km intors. Care cum poate. Închiriază microbuze pentru invitați (cei înstăriți). Ceilalți insa... cu masina, cu căruța sau cu pasul.

Cei din Florești merg des la primăria comunei, la Scorteni sa întrebe ce se întâmpla cu căminul renovat si încuiat. Nu primesc un raspuns. Niciodata. Ghita e tacut si misterios cum ii șade bine unui primar.

Intre timp Ghita tace. Tace si bea, bea si tace. Ce zici, Ghita, le spui de ce ai lacăt la portița? Sau macar la gurița?

P. S. Dați cu share sa-l facem cunoscut. Dați cu share sa vada ca puterea nu se mai exercita cum stia el si in 2017. Dați cu share sa vada ca tăcerea nu-l mai ajuta de cand cu online-ul", a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel