Măsuri retrase Mihai Tudose. Ponta: Un joc ridicol, DEZASTRUL e inevitabil

Victor Ponta a reacționat ca urmare a ultimelor anunțuri făcute de Mihai Tudose conform cărora se renunță la impozitarea pe cifra de afaceri, la taxa de solidaritate și la modificarea plăților CAS și CASS. Fostul premier spune că totul a căpătat o turnură ridicolă.

"Deja acest joc nu mai este comic ci devine chiar ridicol! Tot ce anunta Dragnea ca se face vine Tudose si anunta ca NU se face - dar asta nu este un mod de guvernare serios!
E clar ca viziunea economica "latino-americana" a lui Liviu Dragnea este doar un sir de gogosi populiste nesustenabile - dar asta merge daca vrei sa conduci CJ Teleorman sau "Teldrum" SA / la nivelul unei tari ca Romania si a unui partid ca PSD dezastrul e inevitabil in acest mod!
Aloooo - ati auzit de faptul ca in economie , fiscalitate, politici bugetare cele mai importante notiuni sunt "stabilitate si predictibilitate"?!?!" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

Printre măsurile anunțate de Liviu Dragnea la care ulterior s-a renunțat se numără impozitul pe gospodărie, impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate și mutarea CAS și CASS de la angajator la angajat. 

Anunțul de renunțare la impozitul pe cifra de afaceri a fost făcută public de premierul Tudose după o vizită la Bruxelles. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel