Măsură-cheie luată de primarul interimar al Sectorului 4. Investiții uriașe, deblocate

Primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță, a vorbit, la interviul transmis LIVE pe dcnews.ro, joi, de la ora 11:00, despre prima măsură luată în această funcție. A deblocat o investiție uriașă de 70 de milioane de euro. 

"La nivelul Primăriei Sectorului 4, una dintre primele măsuri pe care le-am luat ca primar interimar a fost aceea de a crea un organism pe care l-am numit Birou Unic pentru Investitori. Acest organism are menirea de a flexibiliza rigiditatea și birocrația pe care am sesizat-o în general în administrație, nu numai în cea locală. Investitorii care vin și aduc plus valoare mai mare de 500.000 de euro au prioritatea în obținerea documentelor necesare.

Investiții mai mari de 70 de milioane de euro și mă refer aici la zona de construcții, proiecte imobiliare au fost deblocate în aceste două luni de mandat pe care le-am avut până acum.

Erau blocate din cauza birocrației. Este cea care blochează extrem de multe lucruri. Avem un proiect de 37 de milioane și unul de 45 de milioane. Întotdeauna oamenii au un deficit major în a comunica, nu știu să se adune cu toții la masă, nu știu să-și expună problemele și să găsească soluții. Angajații adminstrației publice locale au o problemă cu privire la cum și ce tipuri de nevoi au oamenii care lucrează în privat. Beneficiind de experiența lucrului în privat au înțeles ce tipuri de nevoi au și anume dacă dumneavoastră vă lipsește o hârtie, o autorizație, eu trebuie să vă ajut, nu să vă trimit de zece ori și să vă aduc aminte a unsprezecea oară că vă mai trebuie o hârtie, dacă după 30 de zile vă anunț că vă lipsește un document și peste încă 30 de zile vă spun că vă lipsește un alt document, lucrurile nu au cum să funcționeze", a spus primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel