EXCLUSIV  Mașinile fără RCA, depistate în trafic de camerele pentru rovinietă. Roșu (ASF), anunțul zilei

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Cristian Roșu, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, a vorbit despre propunerea făcută CNAIR cu privire la monitorizarea RCA. 

Mașinile fără RCA vor putea fi identificate prin camerele de supraveghere, aceleași camere care supraveghează existența rovinietei. 

În cadrul interviului acordat pentru DCBusiness și DCNews, Cristian Roșu a subliniat că măsura crește cadrul de conștientizare a acestui tip de asigurare. 

Vicepreședintele ASF a precizat că ”ne-am gândit la acest sistem tehnic (...) și am obținut acordul de la CNAIR că aceste elemente pot fi făcute, urmează să le discutăm în detaliu, ca, pe parcursul acestui an, să putem să le implementăm”. 

”Presupunem că un șofer nu are RCA și nu vrea să-și facă pentru că merge pe ideea că nu-l prinde nimeni. El are un accident. Cineva trebuie să-l despăgubească pe cel accidentat. Cine e acea instituție? Acea instituție e BAAR-ul, prin fostul fond al victimelor străzii, care vine să despăgubească” a precizat Cristian Roșu, care a explicat că orice neasigurat vine să crească presiunea pe preț. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel