Mașinile ambulante MIC.RO ale lui Patriciu, scoase la vânzare

mic ro masina
mic ro masina

Magazinele mobile MIC.RO ale lui Dinu Patriciu vor fi scoase la licitație. Administratorul judiciar al societăţii Mic.ro Retail, după evaluarea mașinilor transformate în magazine ambulante a decis scoaterea la vânzare a 235 de unități mobile, la un preț de peste 30. 000 de euro bucata.

Sinteza raportului de evaluare a magazinelor mobile deţinute de Mic.ro Retail SRL, societatea prin care omul de afaceri Dinu Patrciciu a deschis magazinele MIC.RO fixe şi mobile, arată că vor fi scoase la vânzare 235 de unităţi mobile. RVA, administratorul judiciar, a depus raportul de evaluare integral la dosarul cauzei în data de 1 iunie 2012 și a convocat comitetul creditorilor pentru aprobarea vânzării acestor active. Preţul pentru o dubă transformată în magazin mobil, dotat şi utilat, este de peste 30.000 de euro, scrie economica.rtv.net.

 Cei interesaţi de achiziţia magazinelor mobile trebuie să trimită ofertele de cu.mpărare pe e-mail, prin fax sau la registratura administratorului judiciar. Aceste active pot fi vizualizate în parcarea de la Logistic Center Park, de pe Şoseaua de Centură, nr. 12, cu programare. Valoarea de piață propusă spre vânzare a celor 235 de vehicule este de 8,7 milioane de euro, iar în cazul unei vânzări forțale, valoarea ar fi de 6,09 milioane de euro, potrivit datelor RVA.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel