Mașină din coloana premierului Cîțu, implicată într-un accident rutier. Ce spun Gorghiu și Rareș Bogdan

O mașină din coloana premierului Florin Cîțu a fost implicată în accident, în Râmnicu Vâlcea, acolo unde prim-ministrul este prezent la o conferință de presă. 

UPDATE: O mașină din coloana oficială a premierului Florin Cîțu a fost implicată joi într-un accident, în Râmnicu Vâlcea, anunță Mediafax. Alina Gorghiu, susținător al lui Florin Cîțu în competiția internă, a declarat, pentru sursa citată, că o mașină a fost implicată într-o tamponare, în Râmnicu Vâlcea. Alina Gorghiu a spus că în mașină nu se afla premierul. Acesta participa la o întâlnire în sediul Prefecturii Vâlcea.La rândul său, Rareș Bogdan a spus că în timp ce premierul se afla în activitate, o mașină a plecat să alimenteze, iar la întoarcere a avut loc o ușoară tamponare.

”Mașina nu se afla în coloana oficială, iar premierul era în clădirea Prefecturii la momentul producerii tamponării”, a spus Rareș Bogdan, pentru sursa citată. Mașina implicată în accident nu este cea cu care circulă prim-ministrul, ci alta din coloana sa oficială.

Știrea inițială

Mașina din coloana premierului Florin Cîțu a fost implicată într-un accident rutier în această după-amiază, în județul Vâlcea, a anunțat România TV. Prim-ministru, se afla în interiorul Prefecturii Vâlcea la o conferință de presă. 

Șoferul cu mașina premierului se pregătea să îl preia pe oficial imediat ce se termina întâlnirea acestuia și să îl ducă la București, iar în momentul în care a vrut să facă stânga pe strada din fața Prefecturii, nu s-a asigurat așa cum ar fi trebuit și a lovit o mașină care circula regulamentar. 

Niciuna dintre cele două mașini nu s-au oprit. A fost o tamponare ușoară, dar rămâne de văzut cum își va lua dovada pentru reparații șoferul autoturismului lovit. 

Florin Cîțu a fost întrebat în conferința de presă dacă a fost informat despre acest incident, dar a spus că nu știe absolut nimic și va cere informații ulterior. 

EXCLUSIV: Cîțu, despre Congresul PNL și restricții

Congresul PNL din weekend va fi organizat cu respectarea „tuturor condițiilor”, a declarat, joi, premierul Florin Cîţu, candidat la şefia PNL. PNL și-a programat pentru sâmbătă Congresul la Romexpo, unde urmează să participe circa 5.000 de delegați din toate județele țării. Liberalii urmează să-și aleagă președintele pentru următoarea perioadă. La eveniment și-a anunțat prezența și președintele Klaus Iohannis.

Întrebat dacă deciziile luate la nivelul Capitalei cu privire la numărul cazurilor cu infecția SARS-CoV-2 pot influența organizarea Congresului PNL, premierul Florin Cîțu a răspuns astfel: „Nu. Dacă vă referiți la organizarea Congresului. Oamenii politici fac tot felul de declarații. Noi avem recomandare de la specialiști care spun să se respecte toate normele și respectăm cei trei metri pătrați pentru fiecare persoană, vor fi măști, vor fi centre de testare.”

„Toate condițiile de siguranță vor fi respectate!”, a asigurat premierul. „Nu este un eveniment care se întâmplă în fiecare zi, ci o dată la patru ani, însă cu respectarea tuturor condițiilor”, a subliniat premierul Florin Cîțu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii online „Plafonare versus compensare. Soluția salvatoare pentru tema momentului: facturile la energie și gaze naturale”, eveniment organizat de trustul DC News Media Group, din care fac parte DC News TV, DC News, DC Medical, DC Business, știridiaspora.ro, spectacola.ro, astrosens.ro şi defenseromania.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel