"Mascaţii" care susţin ideologic regimul Băsescu

gabriel liceanu
gabriel liceanu

PDL încearcă în aceste zile diversiuni pe toate planurile. În acest moment scot la înaintare oameni cunoscuţi, dar care nu fac parte din partid. Misiunea acestora este aceea de a inocula ideea că nu avem o soluţie viabilă după plecare lui Traian Băsescu şi trebuie să mergem pe linia stabilităţii. PDL nu scoate toate armele la înaintare pentru că sunt convinşi că protestele vor mai contiua şi trebuie ţinut material pentru toată această peioadă de criză politică.

Gabriel Liiceanu face parte dintre intelectualiide serviciu ai lui Traian Băsescu. Acesta şi-a făcut datoria şi de această dată. Într-un interviu acordat TVR Liiceanu se întreba ce ar fi fost dacă câştiga Geoană şi acum am fi fost conduşi de Sorin Ovidiu Vântu.

Un alt pion folosit adesea de preşedintele Traian Băsescu este Aurelian Pavelescu. Acesta este ţinut mereu în expectativă şi într-un scanal continuu pentru preşediţia PNŢCD, dar la nevoie este activat. Într-un interviu acordat DeCe News în urmă cu puţin timp, Pavelescu recunoştea că ar vedea o apropiere între PNŢCD şi PDL.

Traian Băsescu nu l-a uitat nici pe Mircea Toma. Fondatorul Academiei Caţavencu este activat în fiecare moment mai greu pentru preşedinte, iar răspunsul acestuia nu dezamăgesşte niciodată puterea de la Cotroceni.

Un pion mai puţin vizibil, dar deosebit de important pentru ceea ce se întâmplă în piaţa Universităţii este Theodor Mărieş. Revoluţionarul este activat de preşedinte în această perioadă fiind trimis în piaţa Universităţii pentru a controla spiritele.

Un aliat de nădejde al preşdintelui este şi Partidul Ecologist Român prin manifestul anunţat pe siteul partidului. Omul de bază al preşedintelui în această situaţie este fostul ministru Mircea Coşea.

Lista rămâne deschisă pentru că PDL nu aruncă tot arsenalul dintr-un foc. În viitorul apropiat "mascaţii" care susţin ideologia regimul Băsescu vor fi scoşi la înaintare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel