Martina Navratilova a cerut-o în căsătorie, pe Julia Lemingova, prietena ei

Fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova,  a cerut-o, sâmbătă, în căsătorie pe prietena ei, Julia Lemingova, în fața a mii de persoane, în timpul US Open de la New York.

Navratilova, 57 de ani, a folosit o pauză între cele două partide din semifinalele turneului masculin, pentru a face cererea prietenei sale, în fața publicului care se afla în tribunele arenei Arthur Ashe. Momentul a fost retransmis pe ecrane gigantice în arenă, iar "Da"-ul rostit de Lemigova a fost însoțit de ovații din partea publicului din tribune.

"Suntem împreună de 6 ani și nu-mi pot imagina viața mea fără tine. Te rog, căsătorește-te cu mine", a spus ex-numărul 1 mondial prietenei sale, 42 de ani, care a acceptat imediat. Navratilova și impresara fostă model, originară din Rusia, trăiesc în Florida de mai mulți ani, împreună cu două fete pe care Lemigova le are dintr-o relație anterioară.

Fosta jucătoare americană, de origine cehă, are în palmares 18 titluri individuale în turnee de Mare Șlem, alte 31 în dublu și 6 la dublu mixt, totalizând 167 titluri individuale și 177 la dublu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel