Martina Hingis: Simona Halep poate câștiga primul Grand Slam la Paris

Marea jucătoare de tenis Martina Hingis spune că Simona Halep va putea câștiga primul său turneu de grand slam la Paris. 

România și Elveția se vor duela în play-off-ul Grupei Mondiale în perioada 21-22 la Cluj, în perioadă 21-22 aprilie. Hingis, căpitanul nejucător al Elveției, a lăudat-o pe Simona Halep și este de părere că actualul lider mondial poate câștiga fără probleme un turneu de Grand Șlam.

"Este deja prima și știe cum să câștige meciurile. A câștigat turnee mari deja, a ajuns în finală la Roland Garros. E cea mai bună șansa pe care o are. Dacă vrea să câștige un Grand Șlam o poate face la Paris", a declarat Hingis la venirea în România, relatează sport.ro. 

Martina Hingis, în vârstă de 37 de ani, a câștigat 7 turnee de Grand Șlam în carieră.

De trei ori în finală 

Simona Halep a ratat până acum în trei rânduri șansa de a câștiga un turneu de Grand Slam, în 2014, 2017 la Roland Garros și în 2018, la Australian Open.

Simona Halep (26 de ani, numărul 1 WTA), Sorana Cîrstea (28 de ani, locul 34 WTA), Irina Camelia Begu (27 de ani, locul 38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (29 de ani, locul 40 WTA) sunt jucătoarele convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu și antrenoarea Alina Tecșor-Cercel.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel