Marko Attila: Doamna Macovei este frigidă

Atac extrem de dur la adresa europarlamentarului PDL, Monica Macovei, venit din partea deputatului UDMR, Marko Attila.  Acesta spune, într-o postare pe Facebook, că "Macovei este frigidă. Ea are orgasm doar când vede oameni după gratii".  Politicianul mai spune că abia aşteaptă să-i vadă reacţia atunci când şi el va fi condamnat.

Într-o postare în care vorbeşte despre condamnarea lui Gigi Becali şi a lui Adrian Năstase, politicianul UDMR sugerează că Monica Macovei se bucură de fiecare dată un adversar politic este dus după gratii.

 "Doamna Macovei este frigidă. Ea are orgasm doar când vede oameni după gratii. Aştept expresia feţei sale când va fi anunţată sentinţa definitivă în cazul meu. Sunt convins că lucrează cu înverşunare ca să poată exprima acelaşi lucru".

 La scurt timp după această declaraţie deputatul UDMR a şters postarea de pe pagina persoanlă adăugând că adevărul nu se schimbă.

Marko Attila a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru abuz în serviciu contra interesului public. A făcut recurs, iar cazul a fost tranferat la Curtea Supremă, datorită noului său statut de deputat, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel