Marius Şumudică a semnat pe doi ani cu FC Braşov

Marius Şumudică este noul antrenor al lui FC Braşov. Tehnicianul de 40 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipe de sub Tâmpa, urmând să conducă primul antrenament miercuri.

„Marius Şumudică este noul antrenor al echipei. Ne-am înţeles pentru un contract pe două sezoane. Sunt convins că Şumudică va face o treabă bună la FC Braşov”, a declarat Ioan Neculaie, preşedintele lui FC Braşov, informează Antena 3.

Noul antreor al braşovenilor a pregătit-o pe Astra Ploieşti, din etapa a 3-a până în etapa a 12-a, despărţindu-se de prahoveni după înfrângerea din Giuleşti, 2-3 cu Rapid. A fost singurul eşec al lui Şumudică în campionat pe banca Astrei, însă acesta a venit după eliminarea din Cupa României, provocată de Petrolul.

„Sunt bucuros că am semnat cu FC Braşov, o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc. Vom face totul pentru a urca repede în clasament, pentru că, în situaţia în care suntem noi, orice punct contează. Principalul meu obiectiv este, ca prin jocul echipei, să readuc suporterii lângă echipă”, a spus Şumudică.

Daniel Isăilă a fost înlocuit pentru a doua oară în acest sezon de la FC Braşov, de data aceasta în urma eşecului de luni seara, 1-2 acasă cu CFR Cluj. Isăilă a condus echipa în primele două etape, apoi a fost secundul spaniolului Jose Murcia Gonzalez, pentru a redeveni principal din etapa a 6-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel