Marius Șumudică a părăsit FC Vaslui

Înfrângerea de duminică de la Brașov cu 2-1 l-a determinat pe Adrian Porumboiu să țină o ședință cu echipa imediat după meci, în timp ce Marius Șumudică era la conferința de presă. După câteva ore, tehnicianul Vasluiului și-a anunțat demisia de la clubul Vasluiului. Marius Şumudică a fost numit antrenor la FC Vaslui la începutul sezonului.

[caption id="attachment_235909" align="alignleft" width="310"] Foto: Mediafax[/caption]

Marius Şumudică a plecat de la FC Vaslui, echipa urmând să fie pregătită de secundul Eduard Iordănescu până la numirea unui nou antrenor, informează www.prosport.ro.

Eduard Iordănescu a declarat pentru ProSport că se va ocupa de echipă până la numirea unui nou antrenor, iar apoi îşi va încheia colaborarea cu FC Vaslui: "Am avut o discuţie cu patronul clubului, în care mi-am anunţat intenţia de a înceta colaborarea cu FC Vaslui. Am luat această decizie pentru că acum ceva timp i-am promis lui Şumudică că voi rămâne la Vaslui atât timp cât va fi şi el aici. Existau ceva tensiuni din cauza unor speculaţii de presă cum că nu am avea cele mai bune relaţii şi că aş fi eu o soluţie în cazul schimbării sale.

Pentru a evapora acele tensiuni mi-am dat în acel moment cuvântul că voi proceda aşa faţă de el, iar cuvântul şi onoarea mea sunt mai presus de orice oportunitate profesională. Am promis patronului că mă voi ocupa de echipă până când dânsul va găsi o soluţie, pentru că am înţeles că nu există niciuna în acest moment. Când va apărea o soluţie, îmi voi încheia şi eu colaborarea cu FC Vaslui", a declarat Eduard Iordănescu pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel