Marius Striblea, avocat Elena Udrea: Mult zgomot pentru nimic

Trei noi acuzații ale procurorilor DNA pentru Elena Udrea. Marius Striblea spune că, și în aceste noi dosare, dosarele sunt făcute în baza unei acuzații penale, nu în baza unor dovezi exacte. Concluzia avocatului Elenei Udrea: Mult zgomot pentru nimic. Marius Striblea spune, însă, că se așteaptă și la mai mult "zgomot". 

"Dosarele sunt făcute și acestea după principiul unui denunț, o acuzație penală, mai bine spus mult zgomot pentru nimic. Nu pot în acest moment să vă dau mai multe detalii, procedura nu îmi permite, dar veți vedea în cele ce urmează că dosarele seamănă foarte bine cu cele făcute până acum. Probele lipsesc cu desăvârșire. Acest dosar este făcut după același tipic ca și dosarele care sunt deja pe rolul instanței sau a DNA", a spus Marius Striblea la Palatul Parlamentului.

Avocatul Elenei Udrea a precizat că va veni și miercuri la Palatul Parlamentului pentru a studia dosarele.

"O să venim și mâine, timpul nu a fost suficient, din păcate la 16,30 programul s-a încheiat, vom reveni și mâine și vom completa studiul dosarului. Pe de altă parte, strategia pentru mâine va fi făcută exclusiv pe decizia de astăzi a Instanței supreme", a precizat Striblea.

În opinia sa, vor urma alte cereri. "Deja, DNA are încuviințare pentru o nouă cerere de arestare preventivă și sunt convins că se va formula această cerere", a precizat avocatul. Întrebat dacă Elena Udrea va veni la Parlament, el a spus că e dreptul ei să vină și la Comisia juridică și la plen și speră ca miercuri Elena Udrea să meargă în calitate de cetățean liber. 

Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunțare marți în procesul în care deputatul Elena Udrea contestă arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel