Marius Nicoară-Klaus Iohannis. Ce mesaj a transmis președintele PNL-ului

Vicepreședintele liberalilor, Marius Nicoară, spune că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu mai are ce căuta în PNL. 

Dezvăluiri exclusive. SONDAJ în PMP, după scandalul Udrea. Vine Băsescu la Congres?

Deși este un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, MariusNicoară este de părere că politicienii care au părăsit partidul la greu nu mai pot fi reprimiți. Senatorul Marius Nicoară nici nu vrea să audă de revenirea în PNL a celor care au părăsit partidul înaintea alegerilor prezidențiale. Întrebat dacă mai crede în revenirea lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL, Marius Nicoară a spus: "Nu. Sincer, nu. Pentru că nu va dori PNL acest lucru. Și aici nu discut despre Călin Popescu Tăriceanu. Discut despre o decizie pe care a luat-o partidul ca cei care pleacă din PNL să rămână buni plecați. Este și un mesaj pe care președintele Klaus Iohannis ni l-a transmis: 'lăsați-i pe cei care ne-au părăsit în bătălia finală acolo unde sunt.'"

GER arctic în România. Câte grade se resimt. Harta indicelui de răcire

Marius Nicoară nu este la fel de intransigent cu vechii adversari. Deși e recunoscută adversitatea sa cu fostul premier Emil Boc, senatorul liberal spune, potrivit citynews.ro, că  "Astăzi cu Emil Boc am reintrat în aceeaaşi tabără, în PNL. Emil Boc este primarul Clujului, cu multe voturi şi simpatii în spate. Dânsul se implică în sprijinirea activităţii PNL din momentul turului doi al prezidenţialelor. Colaborăm bine cu Emil Boc."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel