Marius Nica, contracte pentru modernizarea a şase drumuri judeţene

Ministrul delegat pentru fonduri europene, Marius Nica, a semnat, vineri, la Botoşani, contractele de finanţare pentru modernizarea a şase tronsoane de drumuri judeţene şi reabilitarea unui pod, în cadrul etapei a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). 

Valoarea totală a contractelor pentru drumurile judeţene şi locale care vor fi modernizate în perioada următoare, prin PNDL 2, este în valoare de 72 milioane euro.

"Dezvoltarea României, fără aceste fonduri europene, nu se poate face. Ştiu că este mai greu să accesezi aceste fonduri decât cele de la bugetul de stat, dar reprezintă cea mai ieftină resursă de bani. (...) Aceste proiecte sunt importante. Acum o lună şi zece zile, când am preluat mandatul, împreună cu domnul viceprim-ministru, ne-am asumat că, până la sfârşitul anului, vom semna toate contractele de finanţare pentru toate drumurile judeţene din ţară', a afirmat Nica.

Contractele au în vedere modernizarea DJ 208 H Vorona- Oneaga- Pădureni (26,2 milioane de lei), modernizarea DJ 291D Ibăneşti- Cristineşti (8,6 milioane de euro), modernizarea DJ 292 A Corlăteni- Dimăcheni (4,3 milioane de euro), modernizarea DJ 293 Coţuşca- Ghireni- DN 24C (14 milioane de euro), modernizarea DN 294 Manoleasa- Zahoreni- Borolea, modernizarea şi consolidarea DJ 282A Ionăşeni- Măşcăteni (21,9 milioane de euro) şi reabilitarea podului peste râul Jijia, pe DJ 292 în localitatea Broscăuţi, (3,3 milioane de euro), notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel