Urmărește emisiunea live


Marius Marinescu, reacție după SCANDALUL Bădulescu - N. Dan. "Nu știu de ce nu a făcut-o până acum"

Senatorul Marius Marinescu a reacționat după scandalul dintre Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan. 

Întrebat dacă a văzut materialul cu cearta dintre Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu, dar și care este părerea lui în calitate de alegător, senatorul Marius Marinescu a răspuns, în direct la B1 TV:

"Da, l-am văzut, e campanie electorală, sigur. Ce s-a văzut din afară? S-a văzut un conflict între cei care sunt la putere și cei care își doresc să ajungă la putere. Eu l-am rugat pe domnul Nicușor Dan, pentru că participa la multe mitinguri de protecție a animalelor, alături de mine, să declare în Parlament, sau măcar să propună în Consiliul Municipal ca toate parcurile din București să fie de utilitate publică sau în calitate de parlamentar, printr-o inițiativă legislativă, ca toate parcurile din țară, anume protejate să fie de utilitate publică. Din păcate, nu știu de ce nu a făcut-o până acum, dar dacă ar fi făcut-o, avea tot sprijinul iubitorilor de animale. Poate o face de acum înainte", a explicat Marius Marinescu. 

"Foarte tare, foarte tare apelul tău la Nicușor Dan, oportun și la momentul prielnic l-ai făcut, pentru că declararea de utilitate publică a parcurilor și a rezervațiilor naturale din România este vitală pentru salvarea din mana mafiilor a acestor zone", a completat jurnalistul Tudor Barbu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel