EXCLUSIV  Marius Gorgan, despre secretul alegerii bicicletei de oraș

Vloggerul Marius Gorgan a explicat, în cadrul emisiunii Jungla Urbană, realizată de Liviu Harbuz, cum trebuie să ne alegem bicicleta ideală pentru oraș.

 Vloggerul Marius Gorgan a oferit câteva repere importante care să îi ajute pe iubitorii mersului pe două roți să își aleagă bicicleta ideală și să o customizeze pentru a deveni confortabilă." În oraș trebuie să ai o bicicletă ușoară, sub 12 kilograme, să fie relativ ieftină pentru că în oraș ești predispus să rămâni fără bicicletă. Drept urmare, dacă ești predispus să rămâi fără bicicletă, ideal este să ai o bicicletă cât mai ieftină pentru că în momentul în care ți se fură să nu te gândești că nu îmi mai cumpăr niciuna de acum încolo. (...) Trebuie să fie o bicicletă echipată decent, adică nu foarte scump" a declarat Marius Gorgan în cadrul emisiunii Jungla Urbană.

 Bicicleta nouă necesită investiție 

Deși se presupune că o bicicletă nouă este gata de scos la plimbare, se pare că în cele mai multe cazuri, necesită mici îmbunătățiri."În momentul în care îți cumperi o bicicletă, trebuie să fi pregătit să investești în anumite lucruri, pentru că nicio bicicletă nu o să vină pregătită pentru tine. Trebuie să cumperi o pipă mai scurtă, un ghidon mai îngust sau mai lat, în funcție de cum îți ții mâinile. În general, oamenii nu își customizează bicicletele, le lasă așa cu le cumpără și nu sunt biciclete confortabile" mai spune Marius Gorgan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel