Marius Dunca, susținut de organizația PSD Brașov pentru o funcție

Președintele PSD Brașov și fost ministru al Tineretului, Marius Dunca, este susținut în unanimitate de Organizația Județeană pentru funcția de secretar general al PSD.

Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Brașov, reunită marți, a votat în unanimitate, susținerea președintelui Organizației Județene PSD Brașov pentru funcția de Secretar General al PSD.

"Congresul din 29 iunie trebuie să reprezinte o schimbare de paradigmă pentru Partidul Social Democrat, pentru că acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate, către toate categoriile sociale. Îmi doresc ca, împreună cu echipa de conducere ce va fi validată de Congres, să reclădim relația dintre partid și societate, pe piloni de încredere și asumare" a declarat Președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

În cadrul lucrărilor Conferinței Extraordinare, Lucian Pătrașcu a fost votat președinte executiv al Organizației Județene PSD Brașov, în timp ce Horia Stancu a preluat funcția de vicepreședinte al organizației. Conducerea TSD Brașov va fi preluată de Alexandru Guzun.

PSD își va alege președintele, președintele executiv și secretarul general în cadrul congresului din acest weekend.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel