Marius Budăi, despre refuzul lui Iohannis de a participa la o confruntare: Aroganță și teamă de confruntare

Marius Budăi a vorbit despre refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o confruntare cu Viorica Dăncilă, pentru turul doi al alegerilor prezidențiale.

Întrebat dacă decizia lui Klaus Iohannis de a nu participa la o confruntare vine dintr-o aroganță, dintr-o superioritate, sau dintr-o teamă a președintelui de o confruntare, după ce a afirmat că președintele în funcție nu a făcut mai nimic timp de cinci ani de zile, ministrul demis, Marius Budăi a răspuns, în direct la România TV:

"Nu este argumentul nostru. Eu cred că ambele variante pe care dumneavoastră le-ați menționat sunt valabile. Și aroganță și teamă de confruntare. Și nu este argumentul Partidului Social Democrat, dumnealui știm cu toții, cinci ani de zile...să ne spună un singur proiect de țară pe care dumnealui l-a promovat și l-a dus și la capăt. Și atunci, are posibilitatea ca într-o astfel de dezbatere să prezinte românilor acest proiect de țară, promovat de dumnealui, implementat, finalizat"

În contextul în care domnul Motreanu, șeful de campanie al lui Klaus Iohannis a lansat atacul că președintele refuză această confruntare pentru că și Viorica Dăncilă a refuzat un dialog instituțional de-a lungul timpului, Marius Budăi a adăugat:

"Dialogul instituțional din partea doamnei Viorica Dăncilă a avut loc tot timpul. Nu noi suntem cei care am atacat la Curtea Constituțională inclusiv programul pentru tomate, ca să fie o chestiune hilară până la urmă. Nu noi suntem cei care am blocat numirile de ministri interimari și așa mai departe. Sunt foarte multe chestiuni. Îmi aduc aminte de foarte multe ori când doamna premier spunea că l-a sunat pe domnul președinte, că au discutat. Acum, de la nerespectarea deciziilor Curții Constituționale, până la a spune că nu a fost dialog... să vedem cine are dreptate"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel