Marius Budăi, acuzații grave: "Liberalii ne-au amenințat că măresc numărul de infectări ca să votăm starea de alertă"

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, vine cu acuzații foarte grave: el spune că liberalii i-ar fi amenințat pe holurile Parlamentului pe PSD-iști că vor mări numărul de infectări pentru a-i obliga să voteze prelungirea stării de alertă. 

"O să vă spun ceea ce am auzit așa pe holurile Parlamentului: colegii liberali ne amenințau că dacă 'nu votați starea de alertă o să mărim numărul de cazuri și o să dăm vina pe voi'. (...) Eu vă spun exact cum au spus ei. Știu că nici unul nu-și asumă să o spună oficial. (...) Eu sper ca totuși datele să fie reale și să nu fie măsluite. Mă uit totuși la domnul președinte și văd cum a ajuns de la o simplă răceală la amenințări, jigniri și insulte. Cred că dialogul a lipsit foarte mult în această perioadă și dacă ar fi fost mult mai susținut de ambele părți, am fi gasit soluții mai bune," a spus fostul ministru al Muncii, Marius Budăi la Antena 3.

Declarația lui Budăi vine în contextul în care astăzi numărul de noi infectări a înregistrat o creștere alarmantă: 320 de noi infectări în ultimele 24 de ore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel