Marius Bodea (PNL): Aceste adoptări s-au făcut banditeşte. Pe înserat

justitie
justitie

Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că modificările aduse Codurilor de Procedură Penală nu erau o prioritate în România în acest moment.

'Nu avem spitale, ne pleacă specialiştii din spitale, nu avem medicamente, nu avem autostrăzi, nu avem infrastructură de educaţie în mediul rural. Întâi trebuie rezolvate problemele acestea care corespund aşteptărilor şi aspiraţiilor oamenilor, şi apoi, dacă mai ai ceva de îmbunătăţit la sistemul judiciar, să o faci. În al doilea rând, la fel ca la începutul anului 2017, şi aceste adoptări s-au făcut banditeşte. Pe înserat. Noi, cei care nu suntem membri în comisia Iordache, am avut două minute la dispoziţie să citim 300 de pagini. Acest lucru este şi sfidător, şi batjocoritor. Evident, niciun om corect nu poate vota ceva ce nu a citit', a răspuns jurnaliştilor deputatul Marius Bodea.

El a punctat însă că sunt şi modificări care trebuiau făcute

'Printre aceste modificări care trebuiau făcute, care corespund şi unor directive europene, s-au strecurat şi 'şopârle', să le spun aşa. Acelea sunt de fapt mizele modificării codurilor penale. Genul de şopârle care privesc personaje din politica românească, gen preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea, în mod special. Îl ajută în mod special în procesele pe care le are pe rol şi în cercetările penale care se desfăşoară pe numele său', a mai spus Marius Bodea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel