Mărire salariu minim. Elena Cristian, întrebare ESENȚIALĂ pentru viitorul Guvern

Guvernul a anunțat că miercuri va da o hotărâre de creștere a salariului minim pe economie cu 100 de lei, situație care a stârnit diverse comentarii, atât în lumea politică, dar și în zona economică.

Cât de posibilă este această mutare politică, dar și cât de utilă este ea, a comentat Elena Cristian, redactor șef la dcbusiness.ro, în direct la Realitatea Tv, marți seara:

”Este o mișcare politică inspirată, ca să spun așa cu ghilimele, lasă totul în cârca viitorului Guvern. Acuma am primit un mesaj de la un om de afaceri, care are cam o sută de angajați, în care spunea că presiunea este enormă și astfel de decizii fără decizii de creștere a productivității muncii înseamnă o nouă presiune și alte greutăți pe spatele mdiului de afaceri”, a explicat Elena Cristian.

”Pentru oamenii de rând asta înseamnă o speranță în plus. Rămâne de văzut. 1,2 milioane de angajați sunt din mediul privat și este o bucurie. Întrebarea pentru noul Guvern este dacă această măsură va putea fi implementată sau este doar un joc de campanie, în care PSD-ul, odată plecat de la guvernare va spune: Cei care au venit nu au putut să mărească salariile, n-au putut să vă dea ceea ce noi v-am fi dat oricum, și tot acest joc de campanie rămâne la acest stadiu”, a susținut Elene Cristian, redactor șef DC Business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel