EXCLUSIV  MĂRIRE IMPOZIT. Tudorache, ferm. Cerere pentru ministrul Educației - VIDEO

Rodica Mitu / 30 ian 2018 / 12:40 Salveaza PDF Comentarii

Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, a vorbit despre Parcul Cireșarii și despre o soluție la care evitase să recurgă.

Primarul a fost întrebat ce așteptări are de la noul Guvern. "Am dori o mai mare colaborare între unii miniștri și noi, primarii. Vă dau câteva exemple. Vreau să ajungă cât mai repede la administrația locală Parcul Cireșarii, zona sportivă pe care noi vrem să o îmbunătățim. (...) Să-l modernizăm și să-l punem la dispoziția locuitorilor din zonă", a spus Daniel Tudorache în cadrul unui interviu acordat DC News.

"Acel teren, în care Ministerul Educației nu poate investi, nu are suficiente fonduri, să-l dea la Administrația Locală. Mai concret, Primăriei Capitalei și Primăria Capitalei să ne dea nouă în administrare", a spus primarul.

Impozit mare

Întrebat dacă nu va primi ceea ce dorește, va retrage sprijinul ministrului Educației, acesta a răspuns în felul următor. "Nu. Mă gândeam altfel, nu la sprijin. Dacă nu-l aduce la o stare acceptabilă, mă refer la acel teren, să le impunem impozit foarte mare. E singura noastră posibilitate. Acolo unde sunt terenuri, care țin de un minister, de o administrație publică, dacă nu-l aduc la o stare decentă, să impozităm", a declarat Daniel Tudorache.

[citeste si] 

"Cred că aici va trebui să ajungem și noi. Am evitat, știți cum e: decât să-i bagi omului mâna în buzunar, cauți să găsești alte soluții", a spus primarul Daniel Tudorache.

Interviul integral poate fi urmărit mai jos:

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24