Mărioara Zăvoranu vrea în Parlament

marioara
marioara

În cadrul unei emisiuni de la Kanal D, Mărioara Zăvoranu a declarat că pentru următoarea perioadă se va implica în mod serios în politică.

Mărioara Zăvoranu este înscrisă în PRM de ceva vreme, iar acum ar vrea un loc în Legislativ din partea acestei formaţiuni. „Voi candida pentru Parlament", a anunţat ea.

Invitată de Mădălin Ionescu la emisiunea pe care acesta o moderează la Kanal D, mama Oanei a vrut să răspundă acuzelor aduse de către fiica sa. Potrivit vedetei, Mărioara Zăvoranu şi-ar fi lăsat soţul să moară în spital, scrie Click!

„În toţi aceşti ani, cred că s-a spus tot. Mi se pare stupid să o luăm de la început", a ţinut ea să-i răspundă Oanei. „Da, m-am măritat la 16 ani, am divorţat la 19. Eu am fost înfiată, acesta era motivul pentru care ea a spus lucruri urâte. Părinţii mei adoptivi nu au putut avea copii, mama mea naturală nu avea posibilităţi...", a povestit Mărioara Zăvoranu.

Cât despre relaţia cu tatăl Oanei, "m-am recăsătorit cu Zăvoranu în 1994 şi am rămas văduvă. Nu am de ce să mă disculp. Ea vrea să mă pună într-o lumină proastă", a spus ea. "Mi-aş dori ca Oana să-şi ceară iertare faţă de mama ei şi faţă de cei care au ascultat-o, publicului ei. şi să anunţe că începe o viaţă nouă şi demnă", i-a transmis Mărioara Zăvoranu fiicei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel