Marine Le Pen vrea distrugerea UE. Mesaj pentru români

Marine le Pen
Marine le Pen

Preşedinta Frontului Naţional din Franţa, Marine Le Pen, membră a Parlamentului European, a afirmat sâmbătă, la Sinaia, că Uniunea Europeană nu este adaptată la provocările secolului XXI şi, în context, a făcut un apel către români să se unească 'în jurul forţei naţionale'.

'Uniunea Europeană nu este adaptată la provocările secolului XXI. Este nevoie de o altă formă de cooperare între popoare. Trebuie respectate istoria, suveranitatea şi libertatea fiecărui stat membru. Un Consiliu al Europei îmbunătăţit de la Atlantic până la Urali. Noi suntem avangardiştii acestui nou mod patriotic de cooperare. (...) Acesta este motivul prezenţei mele aici: pentru a susţine coaliţia patriotică care se reuneşte în jurul proiectului din Parlamentul European şi din România a lui Laurenţiu Rebega, al cărui curaj ţin să îl salut. Îi chem solemn pe toţi românii să se unească în jurul forţei naţionale!', a spus Le Pen, în discursul susţinut în cadrul Conferinţei Internaţionale Europa noastră - Europa Naţiunilor, care are loc la Sinaia.

Ea a susţinut că Uniunea Europeană nu rezolvă 'nicio criză', dând exemplul migranţilor care 'se aglomerează la frontiere'.

'Atunci când islamismul pare să avanseze spre România, şeful serviciilor de informaţii germane vine şi recunoaşte că a subestimat riscul infiltrării teroriştilor aşa zisului stat islamic în rândul refugiaţilor. Această orbire este rezultatul unei decizii politice. (...) La fel ca nişte căşti pe urechi şi chiar mai mult, ca o mască, ideologia europeană a făcut ca statele să devină oarbe şi surde la ameninţare. Refuzul de a pune la îndoială dogmele a pus în pericol cetăţenii nevinovaţi din vestul şi din estul Europei, cultura şi chiar identitatea lor', a mai spus Le Pen.

În acelaşi timp, ea a catalogat drept un 'moment cheie' votul pe care britanicii îl vor da la referendumul cu privire la ieşirea din UE.

'În aceste condiţii, nu este surprinzător că dorinţa de a ieşi din UE devine din ce în ce mai mare. Britanicii vor vota în două luni. Este un moment cheie pentru istoria europeană. Sper ca francezii să nu aştepte prea mult o oportunitate similară. (...) Sper ca România să se redreseze şi să îşi găsească mândria şi puterea de dezvoltare. Eu cred că ţărilor europene nu le va lua prea mult timp să renunţe la acest vis siropos, vechi, din anii 1950...', adăugat Marine Le Pen. La Conferinţa Internaţională Europa noastră - Europa Naţiunilor participă europarlamentari ai Mişcării pentru o Europă a Naţiunilor şi a Libertăţilor, key speaker-ul fiind Marine Le Pen, preşedintă a Frontului Naţional din Franţa, membră a Parlamentului European. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel