Marin-Marius Florea, vicepreședinte ANAF. Decizie Sorin Grindeanu

Bogdan Bolojan / 23 Martie 2017 / 13:56 Salveaza PDF Comentarii

Marin-Marius Florea a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), coordonator al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, în urma deciziei premierului Sorin Grindeanu, publicată în Monitorul Oficial. 

Florea Marin-Marius a avut atribuţii de coordonare a activităţilor de combatere a evaziunii şi fraudei fiscale, în funcţii precum cea de Director general adjunct/şef serviciu în cadrul Activităţii de inspecţie fiscală de la DGRFP Bucureşti (2015 - 2017), respectiv Direcţia de Administrare a Marilor Contribuabili (în 2014). 

În anul 2013, a ocupat funcţia de şef administraţie adjunct la DGRFP Bucureşti, activitatea de inspecţie fiscală, iar în perioada 1998-2003 a fost inspector la Direcţia Generală de Control Fiscal din cadrul Ministerului Finanţelor Publice. 

Florea Marin-Marius este licenţiat în ştiinţe economice, specializarea Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice - Bucureşti. 

De asemenea, deţine un Master în Investigarea Fraudelor, urmat la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", Facultatea de Drept, relatează Agerpres.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23