Marin Anton (PNL), supărat pe propriii senatori în chestiunea lacului Ogrezeni

Marin Anton
Marin Anton

Marin Anton , preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că 'regretă' atitudinea senatorilor liberali care au votat ca lacul Ogrezeni să treacă în administrarea CJ Giurgiu.

Marin Anton a mai precizat că, în Camera Deputaţilor, reprezentanţii PNL vor vota împotrivă. 'Tot ce se întâmplă, din punctul meu de vedere, cu trecerea lacului Ogrezeni în administrarea judeţului Giurgiu e neconstituţional. Regret atitudinea senatorilor noştri care au votat această iniţiativă legislativă. (...) hotărârea se va lua în Camera Deputaţilor. Acum e clar, am vorbit şi cu preşedintele partidului, nu numai că deputaţii liberali nu vor vota acest proiect de lege, ci îl şi vor ataca la Curtea Constituţională, considerându-l neconstituţional', a declarat Marin Anton.

Conform acestuia, trecerea lacului Ogrezeni în administrarea judeţului este neconstituţională pentru că acumularea de apă este în proprietatea statului şi în administrarea Apelor Române.

'La Ogrezeni e baraj, e acumulare de apă de pe vremea lui Ceauşescu, o să vedeţi, o să vă daţi seama ce interese majore sunt acolo, pentru că dacă era vorba de dezvoltarea judeţului, nu l-am văzut pe domnul Bădălău ieşind şi bătându-se cu pumnul în piept pe posturile naţionale că nu se face podul de la Grădiştea( n. r. prăbuşit la inundaţiile din 2006), pe care trecea şi cea mai veche cale ferată din România, Bucureşti- Giurgiu', a afirmat Marin Anton.

[citeste si]

Camera Deputaţilor este for decizional în cazul proiectului legislativ privind acumularea de la Ogrezeni, iniţiat de senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel