Marin Anton demisionează din PDL și de la Ministerul Mediului

marin anton
marin anton

Președintele PDL Giurgiu, Marin Anton, a anunțat că  pleacă din PDL, renunţă la candidatura la şefia CJ Giurgiu şi demisionează din funcția de secretar de stat de la Ministerul Mediului.

Anton a anunţat, luni seară, că renunţă la candidatura pentru preşedinţia CJ Giurgiu, însă a susţinut că nu îşi pune problema să plece din PDL "în viitorul apropiat", după care, marți dimineața, acesta a declarat pentru Mediafax că demisionează din partid.

El reclama la emisiunea de la postul de televiziune B1TV că 11 primari din "echipa" pe care şi-o făcuse pentru a-i sprijini candidatura la şefia CJ Giurgiu au plecat din PDL, punând totul pe seama unei mâini forte din partid. La insistenţa celor din platou, Marin Anton a declarat că cel ale cărui presiuni le-ar fi resimţit şi l-ar fi făcut să renunţe la candidatura pentru şefia CJ Giurgiu ar fi preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

Întrebat dacă va rămâne secretar de stat la Ministerul Mediului sau dacă a primit deja semnale că-i va fi retras sprijinul politic pentru ocuparea acestei funcţii, Anton a răspuns că nu aşteaptă ca partidul să ia măsuri împotriva lui.  "Demisionez din toate funcţiile, implicit de la Ministerul Mediului", a anunţat ulterior Marin Anton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel