EXCLUSIV  Razvan Popa, dezvăluiri de la Bruxelles: România, dezavantajată

Răzvan Popa a declarat, duminică, la interviurile DC News că direcția încare se îndreaptă acum Uniunea Europeană nu avantajează statele din est și sud.

Răzvan Popa susține că ceea ce se întâmplă acum la nivelul Uniunii Europene aduce avantaje statelor fondatoare și nu celor din est și din sud cărora încă li se impune Mecanismul de Cooperare și Verificiare. 

Citește și: Laura Vicol intră în politică: "Îi urăm bun venit"

"Eu cred următorul lucru și cred că și cei mai mulți dintre români cred acest lucru că Uniunea Europeană este ceva extraordinar care a adus foarte multe beneficii statelor care s-au alăturat acestui proiect, inclusiv României. Însă nu cred că modul și direcția în care merge Uniunea Europeană în momentul de față este unul benefic pentru statele din estul și din sudul Europei, ci doar pentru statele care sunt membre fondatoare ale Uniunii Europene și care, în contextul actual, se gândesc doar la ce este bine pentru ele. Iar noi trebuie să spunem acest lucru", a declaralt europarlamentarul Răzvan Popa.

Citește și: Schior înghițit de avalanșă în Bucegi. Totul a fost filmat

Europarlamentarul susține că pilonul cel mai important al Uniunii Europene, coeziunea, a fost grav afectat de Brexit și migrație. "Ultimele eveniment, și când mă refer la ultimele evenimente vreau să spun ultimii ani de zile, precum Brexit-ul, migrația, toate acestea au afectat, la nivelul fiecărui stat, politica de abordare a acestui fundament al Uniunii Europene și anume coeziunea", a mai spus Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel