Mariana Negoiţă, apărătoarea lui Geoană, contract cu Onţanu

”Tot ce s-a întâmplat e o mascaradă pusă la punct de Ponta cu Şova”, striga emoționant o doamnă serioasă, anunțând excluderea lui Mircea Geoană din PSD chiar în timp ce fostul președinte al partidului dădea  declarații presei. ”Sunt Mariana Negoiţă, membră a comisiei de Integritate, din martie 1990 fac parte din PSD”, s-a prezentat ea jurnaliștilor. Ce face Mariana Negoiță în viața de zi cu zi?

Surse  DeCe News din primăria sectorului 2 ne-au declarat că firma de avocatură Negoiță și Asociații are contract cu ADP Sector 2, adică o instituție din parohia lui Nicolae Onțanu, fost PSD, actualmente UNPR. Am cerut ADP explicații despre contractul 313406/7.10.2010, dar nu am primit răspuns în cursul acestei zile. Contactată telefonic, doamna Negoiță a refuzat să infirme sau să confirme informația. ”Nu mă interesează ziarele de pe internet. Vă rog să-mi permiteți să nu răspund la această întrebare”.

ADP a încheiat contractul în 2010, în plină criză și austeritate

Surse din cadrul PSD Sector 2 ne-au declarat că filiala decisese să voteze pentru excluderea lui Geoană din PSD, dar că Mariana Negoiță nu s-a consultat cu nimeni în această privință.  Mariana Negoiță este sora politicianului Acsinte Gaspar și s-a numărat printre susținătorii lui Adrian Năstase când, în 2006, s-a luat în discuție excludere acestuia din PSD. Mariana Negoiță a fost, de altfel, colegă de facultate cu Adrian Năstase.

Comisia de Arbitraj și Integritate din PSD a adoptat propunerea de excludere a lui Mircea Geoană din partid cu 43 voturi pentru şi cinci împotrivă. Din informațiile noastre, doar 3 din cele 7 voturi care revin filialei București au fost favorabile lui Geoană, deși Marian Vanghelie, fostul șef al organizației din Capitală, îl susține pe față pe acesta.

Citeşte şi:

Ce spune excluderea lui Geoană despre Vanghelie. O filială locală s-a dezis de fostul șef de la București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel