Mariana Câmpeanu: Sunt convinsă de nevinovăția fiului meu Flavius

[] []

28 mai 2013 / 18:03
Salveaza PDF Comentarii
mariana_campeanu
mariana_campeanu

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, se declară întru totul convinsă că fiul ei, Flavius, deferit justiției pentru prejudicierea Registrului Auto Român, este nevinovat, iar acest lucru urmează să fie dovedit în instanță.

"Am luat notă de comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind trimiterea în judecată a conducerii Registrului Auto Român, decizie pe care nu o comentez. Sunt întru totul convinsă de nevinovăţia fiului meu, Flavius Câmpeanu, nevinovăţie ce va fi dovedită în instanţă. Am încredere în actul de justiţie şi cred cu convingere că hotărârile instanţei vor fi în spiritul şi litera legii", spune liberala într-un comunicat remis, marți, Mediafax.

Mariana Câmpeanu ține să precizeze că nu există nicio legătură între funcția sa și cazul RAR.

"Aş vrea să separăm net acest caz de activitatea şi mandatul meu de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, între acestea nefiind nici o legătură", a mai spus Câmpeanu.

Flavius Câmpeanu, director tehnic al RAR, și Ovidiu Crăpătureanu, fost director al instituției, au fost trimiși în judecată de Direcția Națională Anticorupție într-un dosar legat de cumpărarea unui teren la un preț supraevaluat, în urma căreia statul român a fost prejudiciat cu aproximativ un milion de euro.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22