Urmărește emisiunea live


Mariana Bitang: Sandra a plâns de bucurie, nu se mai oprea

Mariana Bitang, antrenoarea  lotului olimpic feminin de gimnastică,a declarat, duminică, după ce Sandra Izbașa a devenit campioană olimpică la sărituri, că sportiva a avut nervii tari și a plâns de bucurie. Medalia de aur a Sandrei la sărituri reprezintă o mare bucurie.

[caption id="attachment_216268" align="alignnone" width="640"] Foto: Reuters[/caption]

"Este o mare bucurie, o mare realizare profesională şi pentru Sandra, dar şi pentru noi antrenorii, care am convins-o cu greu să facă sărituri de finală. S-a dovedit că a meritat. Finalele pe aparate sunt finalele nervilor tari. Sandra venea cu şansa a doua, după americancă, dar ea a căzut în fund şi Sandra a avut nervii tari să-şi facă săriturile. A plâns de bucurie, nu se mai oprea, încă nu am avut timp să vorbim, dar ne bucurăm mult pentru ea. Le muţumim şi celor de acasă, pentru încurajări şi îi rugăm să o facă până la capăt, dar şi să încurajeze toţi sportivii români, şi pe cei care nu au astfel de rezultate, pentru că simpla calificare la Olimpiada înseamnă enorm", a declarat Mariana Bitang pentru Mediafax, foarte emoţionată, după ce Sandra Izbaşa a câştigat medalia de aur la sărituri.

 Izbaşa a fost notată în finală cu 15.383 la prima săritură şi cu 15.000, la acea de-a doua, iar cu media de 15.191 a obţinut medalia de aur, care este a opta pentru România la actuala ediţie a JO. Gimnasta română a mai cucerit o medalie la JO de la Londra, bronz, în competiţia pe echipe.

 După nouă zile ale competiţiei olimpice, România are opt medalii (2-4-2), cucerite astfel: aur - Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint - Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere) şi echipa masculină de sabie; bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

Marți,  Cătălina Ponor și Sandra Izbașa vor intra în  finale individuale la sol, iar Cătălina Ponor și  Diana Bulimar la bârnă.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel